Tervetuloa Sotakirjastoon! Universumin parhaat sarjakuvat löytyvät täältä.

Uutuudet 25.3: Montako kertaa yhteen lehteen voi kirjoittaa Kesola? Tilaa Musta Ritari kustannuksen uutuus Hannu Kesola: Kyyti ja muita tarinoita niin tiedät! Eivätkö Hannun realistiset kauhu- ja rikossarjakuvat ole sinun juttusi? Huumorin kukkaa tarjoilee Seitin Kätyrit: Velhonaisen älä salli elää. Fod... Foeda... Forda... Foederatista oletkin jo kuullut, jos vain Tähtivaeltajaa luet, ja miksi et lukisi. Älä anna vaikeahkon nimen häiritä itseäsi, vaan tilaa Foederati: Myrskyntuoja jo tänään!

Ville Makkosen Linnavainio on edennyt toiseen osaansa ja tämä se vasta räjäyttääkin vertauskuvallisen pankin! Ai että mitä tykitystä! Viimeisenä uutuutena tältä erää on Kustannusosakeyhtiö Kumioravan Sanni ja Joonas jatko-osa Hugo-serkku, joka sopiikin sitten paremmin myös koko perheelle.

Uutuudet 5.6: Kersantti Napalm on valitettavasti poistunut vähittäismyyjien tavarataloista, mutta ei hätää, meiltä sitä saa edelleen! Kersantti Napalm - Menneen talven lumia on meillä myynnissä hämmentävän halvalla! Lisäksi lisäsimme tuotevalikoimaamme Viidennen Beatlen, eli Brian Epsteinin elämänkerran, sekä Mikael Mäkisen lapsille suunnatun kristillisen albumin Pietari - Ihmisten kalastaja joten kaikkea hyvää riittää pidemmäksikin aikaa!

Uutuudet 15.3: Hittisarjakuvan Yö huutaa armoa käsikirjoittajan seuraava mestariteos He kuolivat turhaan Musta Ritari kustannukselta! Käsikirjoittajana legendaarinen Hannu Kesola ja kuvittajana aina yhtä uskomaton Sauli Jokinen! Ehkä paras julkaisu ikinä, emmekä sano tätä vain siksi että meillä on lehmänkauppoja* Musta Ritari kustannuksen kanssa!

*Lehmiä ei ole vahingoitettu.
 

Postituskulut ovat 3 euroa/tilaus. Yli 100 euron tilaukset postikuluitta.
 SUOSITTELEMME: